A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Szolgáltatások

1995 óta folyamatosan hűtünk

A Bakonyi Hűtő- és Klímatechnika Kft. alapítója Bakonyi Zoltán, aki 1995 óta áll az addigi és az azóta a cég szolgáltatásait igénybe vevő, technikai eszközeit használó ügyfelek rendelkezésére. 2003- ra a folyamatosan növekvő elégedett ügyfelek száma a cég méretének növekedését okozta. Ekkor a cég alapító tagja mellé Bakonyi Imre csatlakozott, aki testvére mellett munkájával és szaktudásával azóta is a cég zászlóvivője.

Szállítás

A kiválasztott és megrendelt termékeket a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

Részletek

Fizetés

Személyes átvétel, illetőleg utánvéttel történő házhozszállítás esetén, bizonylat ellenében.

Részletek

Garancia

A vásárlót a polgári törvénykönyvről szóló 2013. Évi V. törvény (Ptk.) 6:157-6:174§. valamint a 151/2003. (IX.22) Kormány rendelet és mindenkor hatályos, a jótállási és szavatossági igényeket szabályzó rendelet alapján kötelező jótállást vállalunk.

Részletek

Telepítés

A Bakonyi Hűtő- és Klímatechnika Kft. az ország egész területén és nemzetközi viszonylatban is dolgozik. Előzetes felmérés alapján cégünk a megadott helyszínen telepíti a megrendelt berendezést vagy berendezéseket. A klímagázt tartalmazó készülékeket kizárólag F-Gáz vizsgával rendelkező szakember telepítheti.

Részletek

Szervíz

Társaságunk legfőbb feladatának tartja, hogy meglévő és leendő ügyfeleinek szakmailag a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Ennek érdekében biztosítjuk, hogy, munkatársaink a legújabb hűtéstechnológiák, szakmai ismeretanyagok birtokában legyenek, és a megrendelői elvárásoknak maximálisan megfeleljenek.

Részletek

Nyertes: Kertész Lilien

Részletek

Pályázatok

Részletek