A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Szolgáltatások

1995 óta folyamatosan hűtünk

A Bakonyi Hűtő- és Klímatechnika Kft. alapítója Bakonyi Zoltán, aki 1995 óta áll az addigi és az azóta a cég szolgáltatásait igénybe vevő, technikai eszközeit használó ügyfelek rendelkezésére. 2003- ra a folyamatosan növekvő elégedett ügyfelek száma a cég méretének növekedését okozta. Ekkor a cég alapító tagja mellé Bakonyi Imre csatlakozott, aki testvére mellett munkájával és szaktudásával azóta is a cég zászlóvivője.

Szállítás

A kiválasztott és megrendelt termékeket a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

Részletek

Fizetés

Személyes átvétel, illetőleg utánvéttel történő házhozszállítás esetén, bizonylat ellenében. Átutalás esetén a megrendelés házhozszállítását a teljes vételár számlánkra történő beérkeztét követően kezdjük meg.

Részletek

Garancia

A gyártó (importőr) által biztosított jótállás a fogyasztó jogszabályból eredő jogait nem érinti, és nem korlátozza. A jótállás tartama berendezésenként eltérő, és a beüzemelés napjától számítódik.

Részletek

Telepítés

Az ország egész területén és nemzetközi viszonylatban is dolgozunk. Előzetes felmérés alapján cégünk a megadott helyszínen telepíti a megrendelt berendezést vagy berendezéseket.

Részletek

Szervíz

A meglévő és leendő ügyfeleinek szakmailag a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk. Biztosítjuk, hogy, munkatársaink a legújabb hűtéstechnológiák, szakmai ismeretanyagok birtokában legyenek

Részletek

Tanácsadás

Feltöltés alatt...Részletek