A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Szállítás

Szállítási határidő:

A kiválasztott és megrendelt termékeket a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át. Mivel áruválasztékunk széles és több forrásból származik, egyes termékek beszerzése tovább tarthat, ekkor a szállítás a legnagyobb szállítási határidőhöz igazodik. Amint rendelése szállítható, vagy személyesen átvehető, értesítést küldünk.

Szállítási költségek

A szállítási költség a mérettől és súlytól, valamint a megrendelés értékétől függően kerül meghatározásra a megrendelés végelegesítése előtt. A szállítás, illetve a házhoz szállítás és a csomagolási költség a vevőt terhelik.

Szállítási módok

  • Postai utánvét:

Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó postai dolgozónak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes csomagolási- és szállítási költséget.

  • Házhoz szállítás:

Főként az értékesebb és sérülékenyebb áruk szállításához javasoljuk, illetve ha már hamarabb használatba szeretné venni az eszközt.

A megrendelt termék (ek) házhoz szállítása a MPL Magyar Posta futárszolgálattal történik.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő (postás/futár) előtt megvizsgálni. Ha sérült a csomag, kérjük, hogy ne vegye át, hanem a kézbesítővel szíveskedjen egy jegyzőkönyvet felvetetni a sérülésről. Erre a jegyzőkönyvre a későbbiekben szüksége lesz a vevőszolgálatunkkal kapcsolatos ügyintézés során.

A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 72 órán belül. A Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

  • A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
  • A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.
  • Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

Egyéb feltételek

  • A bakonyiklima Online ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük, látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

Rendelés leadása - Online szerződéskötés

  • A bakonyiklima  Online ezúton tájékoztatja, hogy a leadott rendeléseket külön azonosítószámon rögzíti rendszerében. A későbbiekben a rendelés leadása visszakereshető, és a rendelés leadásának ténye bizonyítható.
  • Online szerződést (megrendelést) kizárólag magyar nyelven áll módunkban elfogadni.

Adatbeviteli hibák javítása

  • A regisztráció során megadott adatait az "adataim" fül alatt bármikor meg tudja változtatni. A rendelés leadása során is van lehetőség a regisztráció során már megadott adatok megváltoztatására, mielőtt a rendelés leadása megtörténik.