A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Samsung klíma

Samsung klíma berendezések, Samsung légkondicionálók


A dél-koreai óriásvállalat neve ismerősen cseng mindenkinek. A Samsung Electronics légkondicionáló berendezései, nem csak a technikai fejlettségükről, esztétikus külsejükről ismertek, hanem a Samsung magas szintű ügyfél kiszolgálásáról is.

A Samsung klímák között megtalálni a Cebu, Maldives, Luzon és a Triangle Best modelleket.


Az utóbbinak a neve utal a háromszög formájú kialakítására, a klímát még felvérteztek a kék színű, rejtett fényforrással is. Az S-Plasma ionizálót tartalmazó Samsung klímaberendezések megölik a vírusokat, így a nagy szolgálatot tehetnek a vásárlók egészségének a védelmében. Ezért a Samsung klíma, nemcsak a közérzetet teszik jobbá, hanem az egészség megőrzésében is segítenek.

A lakások, irodák áramszámlájának a csökkentésében élen járnak a Samsung inverteres klímák.


Ez a technikai megoldás abban segít, hogy a légkondicionáló, folyamatosan működjön, alacsony teljesítménnyel. Ekkor elkerülhető, hogy az elért hőmérsékletnél kikapcsoljon a légkondicionáló. Majd nagy áramfelvétellel – a hálózatot terhelve – újra induljon.

A Samsung Wind Free klímaberendezést és az inverteres oldalfali klímát is ezzel a takarékos megoldással vértezték fel. A Samsung Wind Free technológiája azt a problémát oldja meg, hogy a klímából kiáramló hűtött levegő, ne csak egy irányban zúduljon a helységbe. Erre a zavaró működésre ad megoldást a Samsung Wind Free, mert a Samsung ennél a klímájánál, 21 ezer apró lyuk teríti szét a hűtött vagy a fűtött kiáramló levegőt. Így válik lehetővé az otthonokban a huzat mentes légkondicionálás (Wind Free Cooling).

Számos Samsung klíma berendezést kínálunk webshopunkon keresztül. Amennyiben nem találta meg az Önnek megfelelő Samsung légkondi készüléket vagy nem biztos a választásában, úgy keressen minket és kérjen árajánlatot a info@bakonyiklima.hu email címen vagy Elérhetőségeink bármelyikén.


Cégünk a teljesség igénye nélkül az alábbi Samsung légkondicionáló készüléket forgalmazza, telepíti és karbantartja: