A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Toshiba klíma

Toshiba klímaberendezések, Toshiba légkondicionálók

Az 1939-ben, Tokióban alapított vállalat az egyik legnagyobb név a klímaberendezések, légkondicionálók terén. Az üzleti lehetőséget a légkondikban az 1950-es években fedezték fel, a fő motiváló erőt a ”korlátlan” lehetőségeket biztosító amerikai piac jelentette.

A márkáról szóló nagy szavak jogosak, ugyanis az inverteres légkondicionáló berendezés, a Toshiba találmánya!

Ők alkalmazták azt módszer, hogy a hideg levegőt előállító kültéri egység állandóan, alacsonyabb teljesítményfelvétellel működik. Itt nincsenek leállások az elért hőmérsékletnél, ezt a technikát, a már kevésbé alkalmazott On/Off rendszernek nevezik.

A Toshiba légkondicionálókra a nagyfokú környezetbarátság a jellemző.

Ez nem csak azt jelenti, hogy nem tartalmaznak a Toshiba légkondicionálók veszélyes hulladékot. Hanem azt is, hogy a Toshiba légkondik különösen hatékonyak.

Előfordulhat olyan is, hogy a felhasznált 1 kW energia segítségével, 7,5 kW-nyi hűtő teljesítményt generálnak a Toshiba klíma, amelyek természetesen fűtési funkcióval is rendelkeznek.

A Toshiba klíma berendezések technológiai fejlettségéről az is árulkodik, hogy már 1961-ben alkalmazták a split klímát.

Ez a légkondicionáló rendszer úgy működik, hogy két, elkülönülő részre osztották a klímát. Az épület külső részén helyezték el a hangosabb kompresszor egységet, a kültéri egységet, ezt egy hőszigetelt részcső segítségével kötötték össze a klíma benti részével, mely a beltéri egység, ami végzi a helység hűtését vagy fűtését.

Cégünk több fajta Toshiba klíma berendezést kínál a különböző igényekre. Amennyiben nem találta meg az Önnek megfelelő Toshiba légkondi készüléket vagy nem biztos a választásában, úgy keressen minket és kérjen árajánlatot a info@bakonyiklima.hu email címen vagy Elérhetőségeink bármelyikén.


Cégünk a teljesség igénye nélkül az alábbi Toshiba légkondicionáló készüléket forgalmazza, telepíti és karbantartja:


Sajnáljuk de jelenleg ebben a kategóriában nincs egy termékünk sem!