A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Panasonic klíma

Panasonic klíma berendezések, Panasonic légkondicionálók

Az 1918-ban indult japán céget, Konosuke Matsushita alapította. Az elektronikai cikkeket gyártó vállalat óriásnak a légkondicionáló részlege, 1958-ban kezdte a működését.

A Panasonic kínálata, talán a legmodernebb légkondicionálókat vonultatja fel.

Az elérhető típusok között megtalálható az FZ Standard, Compact, Z, XZ Ethera, Nordic, és nem utolsó sorban a Flagship Panasonic klíma típus.

A japán vállalat, a légkondicionáló berendezések terén számos újítással jelentkezett. A Panasonic klíma berendezések tervezésénél, nem csak a csendes működést és a kis energiafogyasztás tartották fontosnak.

Az egészségvédelmet szolgálja az e-ion légtisztító rendszer és a Nano-e G technika használata.

A Panasonic-nál is elérhető falra szerelhető oldalfali split klíma (fali split), de itt a kültéri egységre nem csak a megszokott egy beltéri egység csatlakoztatható hozzá, hanem akár kettő is.

A takarékosságról és a csendes légkondicionálásról, az inverteres oldalfali klíma gondoskodik.

Az inverteres klíma azt jelenti, hogy a légkondicionáló két fő egységét, hőszigetelt rézcső köti össze. A zajosabb, kompresszorral szerelt egység a fal másik oldalán található, a szabadban. Ez a kültéri egység, melyekről a beltéri egységek üzemeltethetők. Az inverteres működés nagy előnye, hogy folyamatos szabályozás használ, a hűtés és fűtés során. Nem csak ki-be kapcsolt üzemmódban működik.

Számos Panasonic klíma berendezést kínálunk webshopunkon keresztül. Amennyiben nem találta meg az Önnek megfelelő Panasonic légkondi készüléket vagy nem biztos a választásában, úgy keressen minket és kérjen árajánlatot a info@bakonyiklima.hu email címen vagy Elérhetőségeink bármelyikén.

Cégünk a teljesség igénye nélkül az alábbi Panasonic légkondicionáló készüléket forgalmazza, telepíti és karbantartja: