A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Süteményes- és fagylaltpultok

Süteményes hűtők, fagylaltpultok, jégkrémládák

A süteményes hűtők és fagylalt pultok, jégkrém hűtők a cukrászatok, fagylaltozók alapvető berendezései. Ezekkel a hűtőkkel nemcsak a hűtés vagy fagyasztás történik, hanem a termékek bemutatása és kiszolgálása. A hűtőpultok kiválasztási szempontjai közül a méret, a dizájn, a használhatóság, a könnyű takarítás, a hűtési teljesítmény és az energiafogyasztás a legfontosabbak.

Süteményes hűtők, süteményespultok

Süteményes pultok telepített aggregáttal, ventilációs hűtéssel van ellátva az állandó és egyenletes hőmérséklet elosztás érdekében. Ezekben a hűtőkben nem csak cukrászdai termékek, hanem előre csomagolt élelmiszerek, szendvicsek és hideg ételek tárolására is kiváló.

A süteményespultok hátsó hőálló tolóajtóval, nyitható frontüveggel, megvilágítással, és állítható magasságú üveg polcokkal ellátott hűtők.

Fagylaltpultok, fagylalthűtők

A fagylaltok és egyéb fagyasztott termékek megfelelő, állandó hőmérsékleten való hűtésére, bemutatására, kínálására, eladására szolgálnak a fagylaltpultok.

Annak ellenére, hogy a fagylalt jellemzően a nyári időszak terméke fontos odafigyelni a fagylalthűtő pult energiafogyasztására és megbízhatóságára.

Jégkrémhűtők, jégkrém fagyasztó ládák

A jégkrém hűtők a boltokban, cukrászdákban, éttermekben elengedhetetlen a jégkrémek, fagyasztott termékek megfelelő hűtéséhez és önkiszolgáló vásárlásához. A jégkrémhűtők fagyasztási hőmérséklete (-18 ° C és -23 ° C) mellett hűtésre is alkalmasak, így egyéb +3 ° C és +15 ° C közötti hűtést igénylő termékek, élelmiszerek tárolására és kínálására is kiválóan alkalmasak. Üveg tolóajtós tetőjüknek köszönhetően egyszerű a kiszolgálás, megrakodás.

Az általunk forgalmazott fagylalthűtők, süteményes hűtők és jégkrém fagyasztóládák több méretben és felszereltségben kaphatók! Kérjen árajánlatot a megfelelő méret beszerzéséhez.