A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Hűtőkamra

Különböző méretű és kialakítású hűtőkamrák építése a rendelkezésre álló hely és az egyedi igényeknek megfelelően. Hűtőkamrák kivitelezését a legkorszerűbb technológiák felhasználával végezzük, mellyel hosszú távon energiatakarékos és megbízható hűtött tér biztosítható. Az általunk gyártott hűtőkamrák kétkomponensű poliuretán hab szendvicspanelből készülnek. A szendvicspanelek használatával megfelelő hőszigetelő képességű hűtőkamra építhető, amely a hűtendő termékeknek megfelelő környezetet biztosít.

A hűtőkamrák felhasználása sokrétű, ma már számos iparágban, kereskedelemben, vendéglátásban szükséges a hűtőszekrényeknél nagyobb és hatékonyabb hűtőkamrák és mélyhűtőkamrák kialakítása.

Vállalkozásunk teljeskörű szolgáltatással az egyedi tervezéstől a kivitelezésig, a karbantartás, az alkatrészellátást végzi több mint 25 éve az ország teljes területén és a környező országokban is.

Hűtőkamráink az egyedi igény szerinti méretben és alakban épülhetnek fel. A hűtőkamra építésekor mindig figyelembe vesszük a rendelkezésre álló helyet, a legkisebb saroktól a nagyipari méretekig, a hűtőben tárolandó termékeket, forgásukat így az Önnek leghatékonyabb és legmegfelelőbb ajánlatot adjuk a hűtőkamra árak tekintetében.

Kérjen árajánlatot hűtőkamra választékunkból az igényeinek megfelelően!