A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Daikin hőszivattyúk

Daikin levegő-víz hőszivattyú

A Daikin 50 éves tapasztalatával a hőszivattyús rendszerek és berendezések egyik piacvezető gyártója lett. A Daikin Altherma levegő-víz hőszivattyú rendszer az egyik legkeresettebb Európában. Köszönhető ez a modern technológiának, a folyamatos fejlesztésnek és a különféle igények kiszolgálásához alkalmas rendszereknek.

A Daikin Altherma megtalálható alacsony és magas hőmérsékletű változatban is. Így az alacsony hőmérsékletet előállító hőszivattyúk a bármilyen alacsony hőmérsékletet sugárzó egységhez hozzákapcsolhatók, mint például fan-coil egységek, alacsony hőmérséklettel üzemelő radiátorok, padlófűtés vagy konvektorok.

A Daikin Altherma magas hőmérsékletű levegő-víz hőszivattyúi a már meglévő fűtési rendszerhez csatlakoztathatok (csövek, radiátorok), mellyel a hagyományos gázkazánok kiválthatók a modern, energiatakarékosabb és környezetbarát hőszivattyús fűtési rendszerre.

Daikin Altherma hibrid hőszivattyúk egyedülálló szabadalmaztatott kondenzációs technológia, mely ideális felújításokhoz, helyettesítik a régi kazánokat. Kompakt kialakítás, energiahatékonyság, jellemzi, mely illeszkedik a meglévő csővezetékekhez és radiátorokhoz.