A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

LG hőszivattyúk

LG hőszivattyú rendszerek

Az LG hőszivattyú rendszerek képesek ellátni egy teljes ház, iroda, kereskedelmi egység teljeskörű hőmérséklet szabályozását és vízmelegítési rendszerét. Az LG hőszivattyúk gazdaságosan és a leginnovatívabb módon képesek a fűtés, a hűtés és a melegvíz ellátását biztosítani. Az LG mint márka garantálja a minőséget, a gazdaságos és modern technológiának köszönhetően a magas energiahatékonyságú, egyszerű és könnyen kezelhető fűtésrendszert. Az LG fűtőrendszerek egyaránt beépíthetők már felépített épületekbe és újonnan épülő házakba, irodákba. Az LG hőszivattyúk tökéletes választás otthonuk gazdaságosabb fűtési rendszerének kialakítására.

Az LG fűtőrendszerek energiatakarékos, környezettudatos megoldást kínálnak fűtésre, hűtésre és használati melegvíz előállítására. Egy LG hőszivattyúk egyetlen gépészeti rendszeren belül képesek ellátni egy ingatlan teljes körű hőmérsékletszabályozási és vízmelegítési igényeinek kielégítését.

LG levegő-víz hőszivattyúk

Az LG levegő-víz hőszivattyúk komplett rendszert biztosítanak épületek, otthonok, irodák használati melegvíz ellátására, hűtésére és fűtésére.

Lg Therma V hőszivattyú rendszer:

LG Therma V Monobloc, monoblokkos hőszivattyú rendszer, ahol egy berendezésben van a beltéri és kültéri egység, mely biztosíthatja az épületek teljes körű melegvíz ellátását, hűtési és fűtési igényét.

LG Therma V Split közepes hőmérsékletű levegő-víz hőszivattyú rendszer, ahol külön található a beltéri és kültéri egység. Tökéletes választás az épületek teljes körű fűtési, hűtési és használati melegvíz igényét (HMV) ellátásához. Gazdaságos és környezettudatos modell.

LG Therma V Split magas hőmérsékletű változat: Akár 80 fokos melegvíz előállítására képes modellek, melyek hatékonyan és gazdaságosan két fokozatú kompressziós technológiát alkalmaznak.

LG Therma V Split integrált HMV tartállyal. Ez a levegő-víz hőszivattyú rendszer beépített hálózati melegvíz tárolóval ellátott, mellyel egyszerűen biztosítható a melegvíz ellátás.

Miért érdemes az LG Therma V fűtés kiépítése és használata?

  • Takarékos és kompakt megoldás: modern – alacsony energiafelhasználás
  • Környezetkímélő rendszer: a levegő energiáinak felhasználásával biztosítja a fűtést, hűtést. Emellett napelemes rendszerre is köthetők, így még több megújuló energia használható.
  • Gazdaságos rendszer: Az egyik legalacsonyabb energiahatékonyságú fűtési rendszer ma a piacon az LG Therma hőszivattyú rendszer.
  • Könnyen telepíthető, beépíthető: Nincs szükség teljes körű átépítésre, könnyen integrálhatók már meglévő rendszerekhez, épületekhez. Mivel nem a földből, talajvízből nyeri az energiákat, hanem a levegőt hasznosítja, így nem szükséges földmunka, talajfúrás, sőt kémény építése sem.
  • Megbízható rendszer: Még alacsony hőmérséklet mellett is megbízhatóan és stabilan működő fűtési rendszer.
  • Intelligens fűtésszabályozás: Gyors, egyszerű, felhasználóbarát irányítási rendszer, mellyel könnyedén kontrolálható az otthona, irodája fűtése, hűtése.