A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

LG klíma

LG klíma berendezések, LG légkondicionálók


Az LG légkondicionálók a kisebb szobáktól a nagyobb boltokig, irodahelyiségekig mindenféle méretű és típusú helységben megteremtik a kívánt hőmérsékletet, kellemesebbé téve az ott tartózkodást. Az LG légkondicionáló berendezések a kiváló minőségét és a legmodernebb technológiát képviselik. Az egész világon elismert márka, mely számos területen a folyamatosan változó fogyasztói igényekre a legmodernebb technológiai vívmányokkal válaszol. Az LG klíma berendezések a felső kategóriát képviselik a professzionális megoldásainak köszönhetően. Stílusos design jellemzi, mely nemcsak az egyedülálló Artcool split klíma beltéri egység megjelenésében, hanem a "hagyományos" légondicionálóiban is megtalálható. Emellett páratlan energiahatékonyság, minimális zajszint, könnyű és egyszerű felszerelés és tisztítás jellemzi az LG légkondi termékeket.

Az LG törekszik arra, hogy a fejlett technológiája és a légtechnikai kutatás-fejlesztés területén elért eredményei alapján megtartsa piacvezető helyét. Így mindig a piaci igények a fejlődő technológia által egyre okosabb és gazdaságosabb klímákat tervez és gyárt az évek során.
Tökéletes hőmérséklet, mindig és mindenhol!

LG klímák közül a legismertebb típusok:

LG Standards, LG Athena, LG Silence, LG Artcool design klíma, LG Dual Cool &Purer 2 az 1-ben léghűtést és légszűrést egyaránt biztosító légtisztító-rendszerek.

Az LG hűtő és fűtő berendezések között oldalfali split klíma, parapetes klíma, oldalfali inverteres klíma közül választhat otthonába, irodájába egyaránt. Emellett megtalálhatók a páramentesítő és légtisztító (LG PureCare) berendezések.

Számos LG klíma berendezést kínálunk webshopunkon keresztül. Amennyiben nem találta meg az Önnek megfelelőt LG légkondi készüléket vagy nem biztos a választása, úgy keressen minket és kérjen árajánlatot a info@bakonyiklima.hu email címen vagy Elérhetőségeink bármelyikén.


Cégünk a teljesség igénye nélkül az alábbi LG légkondicionáló készüléket forgalmazza, telepíti és karbantartja: