A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Csemegepultok

Csemegepultok, bolti hűtőpultok

Üzletek, boltok, szupermarketek elengedhetetlen berendezése a csemegepult, melyben a hűtött áruk bemutatása és eladása történik.

A sajtpultok, húspultok minden esetben egy meghatározó és forgalmas területei egy élelmiszer boltnak, mivel itt történik a friss áruk bemutatása és eladása egyaránt. Ezekben a pultokban önállóan vagy egymás mellé építve, sorolva tudja bemutatni a különböző, de mégis egy csoportba tartozó élelmiszereket.

A csemegepultok üveges felületeinek köszönhetően könnyen áttekinthetővé válnak a készítmények. Emellett a csemegepult hátsó részén található munkapult pedig az eladókat segíti a kiszolgálásban, a termékek kicsomagolásában és rendszerint ide kerülnek a szeletelők, mérlegek egyaránt.

A bolti berendezéseknél fontos a megfelelő higiénia biztosítása, ezért a hűtőpultok belseje és munkapultja egyaránt könnyen tisztítható, rozsdamentes anyagokból készülnek. A munkapultok általában rozsdamentes acélból vagy gránitból, a termékek tárolására használt belső felületek pedig rozsdamentes acél vagy festett belső felületűek.

A termékek bemutatását segítik a belső világítás, a fix vagy döntött rakodó felület és a fűtött előlapok, melyek lehetnek hajlított üvegű és sík üveges változatok.

Csemegepultok kiválasztásának szempontjai:

  • Kiválasztás egyik fő szempontja a rendelkezésre álló méret.
  • Hűtési tartomány.
  • Hűtés típusa.
  • Termék bemutatási felület.
  • Vízszintes vagy döntött kirakó felület.
  • Munkalapok mérete, anyaga.
  • Extra kiegészítők, pl.: fix vagy mozgatható elválasztó lapok, LED világítás, üvegpolc stb.
  • Nyitható, fűtött előlapok,
  • Emellett fontos a szín, a kialakítás is.

Hűtés típusa szerint statikus hűtésű vagy ventillációs hűtésű belső tér. Mindkét hűtés kiválóan tudja biztosítani a megfelelő hűtéstartományt (típustól függő -1 és + 10 °C).

A legtöbb csemegepult alap felszereltsége mellett opcionálisan választható elemekkel, extrákkal is rendelhető, mint például elválasztó plexik, üvegek, LED lámpa, munkalap, belső tér anyaga, plusz, hűtetlen üvegpolc és szín.

Csemegepult árak a méret, a felszereltség a felhasznált anyagoktól függően változnak. Cégünknél az egyszerű 1 méteres csemegepult mellett akár a több méteres kiszolgáló pulttá átalakítható hűtőpultok is megvásárolhatók, melyeket igény szerinti telepítési és szervízelési szolgáltatással kínálunk.

Webáruházunkban megtalálható csemegepultok, hűtőpultok számos méretben és kialakításban megrendelhetők, melyekhez opcionális kiegészítők és egyedi extrák is rendelkezésre állnak.