A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Midea klíma

Midea klímaberendezések, Midea légkondicionálók

A világ egyik legnagyobb klímaberendezés gyártójának a termékei, jó ideje elérhetők Magyarországon. A kínai márka, nem ma kezdte a légkondis műfajt,

mert a 150 ezernél több dolgozót foglalkoztató Midea, 1968 óta foglalkozik klímaberendezések gyártásával.

Ez a vállalat fő profilja, így az épület klimatizálás témájában, minden területet le tudnak fedni. Élen járnak az osztott klímák terén. Ez a légkondicionáló fajta

a leginkább split klíma néven ismert, ami annyit jelent,

hogy a hideget vagy a meleget előállító, a kompresszort tartalmazó rész – a hűtendő/fűtendő helységen kívül – legtöbbször az épület oldalán található. A lakásban vagy a hűtött térben, csak a levegő befújást végző egységet helyezik el.

Midea klímák közül a legismertebb típusok:

Itthon és külföldön is a jó ár/érték arányáról és a kiváló szerviz hálózatól ismert márka kínálatában megtalálhatók a Midea Blanc, a Midea Mission és a Midea Breezeless típusok. Ezek közül mindenki ki tudja választani a pénztárcájának és az igényeinek megfelelő légkondicionáló berendezést.

A Midea kínálatában megtalálható a fali split klíma, oldalfali inverteres klíma, amit úgy is ki lehet alakítani, hogy a kültéri egység egy vagy két beltéri egység működtetését látja el. A Midea által gyártott légkondicionálókat is felszerelték szűrővel, így a baktériumok, vírusok, pollenek kiszűrése, hatékonyan védi az egészséget. A Midea széles klíma választéka, az irodák vagy az álmennyezettel rendelkező, nagyobb méretű lakások tulajdonosait sem hagyja cserben. A részükre ajánlanak légcsatornázható klímaberendezéseket, amelyek segítségével az említett helyeknek a légkondicionálása is könnyen megoldható.

Számos Midea klíma berendezést kínálunk webshopunkon keresztül. Amennyiben nem találta meg az Önnek megfelelő Midea légkondi készüléket vagy nem biztos a választásában, úgy keressen minket és kérjen árajánlatot a info@bakonyiklima.hu email címen vagy Elérhetőségeink bármelyikén.


Cégünk a teljesség igénye nélkül az alábbi Midea légkondicionáló készüléket forgalmazza, telepíti és karbantartja: