A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Hitachi klíma

Hitachi klíma berendezések, Hitachi légkondicionálók

A légkondicionálókat is gyártó japán óriás vállalatnál, nagyon komolyan veszik a kutatás-fejlesztést. Ennek is köszönhető, hogy a Hitachi klíma rendszerek,

a piac egyik leggazdaságosabban üzemeltethető légkondicionálóivá váltak.

A Hitachi klímát vásárló, a fejlesztések eredményeit legegyszerűbben az alacsonyabb villanyszámlán veheti észre. A villanyszáma csökkenés, a klíma kompresszor újfajta szerkezeti kialakításának köszönhető.

A Hitachi klíma rendszerekben bevezették a Hitachi Multizone rendszert.

Ez a technika azt takarja, hogy a légkondinak a kompresszort tartalmazó – kültéri egység – nem csak egy beltéri klímát tud kiszolgálni, hanem többet is (multi). Kiviteltől függően, kettő, három, de elérhető a négy, öt vagy hat beltéri klímát kiszolgáló Hitachi Multizone klíma is.

A Hitachi Multizone klímaberendezések, hatékonyabban és gazdaságosabban tudják lehűteni vagy felfűteni az adott teret.

A Hitachi kínálatában, komoly szerepet kapnak az inverteres hűtő-fűtő légkondicionálók.

Az inverter kifejezés a légkondicionálás terén mást jelent, mint a villanyszerelésben. Itt a klíma működési módját jellemzi. Ha inverteres a klíma, akkor takarékosabb és egyenletesebb a működése, mert nem indul el” teljes gőzzel”, amikor bekapcsolják és nem áll le teljesen az elért hőmérsékletnél, mint a régebbi, úgynevezett On/Off rendszerű klímák. Az inverteres split klímák, a kisebb áramfogyasztásukról és a csendes működésükről ismertek.

Számos klíma berendezést kínálunk webshopunkon keresztül. Amennyiben nem találta meg az Önnek megfelelő Hitachi légkondi készüléket vagy nem biztos a választásában, úgy keressen minket és kérjen árajánlatot a info@bakonyiklima.hu email címen vagy Elérhetőségeink bármelyikén.


Cégünk a teljesség igénye nélkül az alábbi Hitachi légkondicionáló készüléket forgalmazza, telepíti és karbantartja: