A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

testo 570-1- digitális szervizcsaptelep

270 600 Ft

Nettó ár: 213 071 Ft + ÁFA

A termék nem elérhető

Leírás

                          

           Termékleírás         

       

                         Ahhoz, hogy a hűtéstechnikai berendezések és a hőszivattyúk kifogástalanul és hatékonyan működhessenek, rendszerben ellenőrizni kell a nyomást, a hőmérsékletet, a túlhevülést, valamint az utóhűtés értékét. A testo 570 digitális négyutas szervizcsaptelep a felsorolt paraméterek mérése és számítása mellett alkalmas hőmérséklet-kompenzált tömítettség nyomáspróba elvégzésére is. A vákuumolást követően, a műszer négyutas szelepblokkja révén, a csatlakozások megbontása nélkül tölthető fel a rendszer hűtőközeggel, melynek köszönhetően a szennyeződések rendszerbe jutásának rizikója csökken. A műszer automatikusan elvégez valamennyi mérést és számítást, mely a precíz beállításhoz szükséges.


A digitális technikának köszönhetően, nincs szükség manuális számítások végzésére!

 •     
 •  Mért értékek rögzítése akár 999 órán át: mérési eredmények megbízható mentése a hűtéstechnikai berendezéseken és a hőszivattyúkon végzett hosszú idejű mérések esetén is.
 •    
 • Mérési adatok valós idejű kijelzése és grafikus megjelenítése: Mért adatok grafikus megjelenítése az "EasyKool" szoftvernek köszönhetően, nagy segítséget nyújt a hibaforrások feltárásában és a szükséges beavatkozások elvégzésében egy esetleges üzemzavar esetén.
 •    
 • Jegyzőkönyv megtekintése és kinyomtatása: a testo gyorsnyomtató segítségével (külön rendelhető), a mért adatok a helyszínen kinyomtathatók, a mérési jegyzőkönyveket pedig az "EasyKool" szoftverben tekintheti meg.
 •    
 • Minden használatos hűtőközegre alkalmas: 40 féle műszerbe integrált hűtőközeg felismerése, melyek a szoftver segítségével testre szabhatók és bármikor frissíthetők.
 •    
 •  Nyomásmérés automatikus hőmérséklet kompenzációval: az alacsony-, és magas- nyomás értékek mérése két hőmérséklet kompenzált nyomásszenzorral történik, melyek a hőmérséklet-változásokból eredő nyomás változásokat automatikusan kompenzálják.
 •    
 • Három csatlakozó a külső érzékelők számára: Az akár három csatlakoztatható hőmérsékletérzékelő használatával (külön rendelhetőek), akár párhuzamosan számíthatja ki a túlhevülés és az utóhűtés értéket, valamint a környezeti hőmérséklet értékét is (pl. hűtőtérben).
 •    
 • Beépített vákuummérés: elért vákuum érték, és vízpárolgási hőmérséklet mérés hűtőberendezések leürítésekor. A vákuumolást követően, a műszer négyutas szelepblokkja révén, a csatlakozások megbontása nélkül tölthető fel a rendszer hűtőközeggel, melynek köszönhetően a szennyeződések rendszerbe jutásának rizikója csökken.
 •    
 • Automatikus hőszivattyú üzemmód: Nincs szükség a hűtőközeg tömlők fordított csatlakoztatására.
 •    
 • További lehetőségek: a tömörségi nyomáspróba funkció, melynek segítségével megállapítható a rendszer szivárgásmentessége.

A testo 570 digitális négyutas szervizcsaptelephez egy darab csipeszes hőmérséklet érzékelőt is szállítunk, mely egyszerűen felcsíptethető a mérendő csőszakaszra. Érzékelő választékunkból további érzékelők is rendelhetők a hőmérséklet, az áram és az olajnyomás méréséhez.

A profi, robusztus és kézre álló digitális szervizcsaptelep a gyakorlatban

A testo 570 digitális szervizcsaptelep kiemelkedően jó használhatóságát a négyutas szelepblokk és a kémlelő üveg tovább növeli. A műszer kézre álló formája jelentősen megkönnyíti a hűtéstechnikai berendezéseken és a hőszivattyúkon végzett karbantartási és szerviz munkálatokat.
Robusztus műszerháza magas fokú védelmet nyújt a mechanikus sérülések ellen. A műszer hátlapján egy akasztó szerkezet került kialakításra, mely a mérési folyamat során nagyban segíti az eszköz biztonságos rögzítését. A szervizcsaptelep nagyméretű, megvilágított kijelzővel rendelkezik, így rossz fényviszonyok között is jól láthatóak a mérési értékek.
Javaslat: A túlhevülés-, és utóhűtés értékek valós idejű kijelzéséhez 2 db csőhőmérséklet érzékelő szükséges. Amennyiben az Ön mérési feladatai szükségessé teszik ezen értékek mérését, javasoljuk, hogy a testo 570 szervizcsaptelep szettet válassza. A testo 570 szett ugyanis már tartalmaz egy további csipeszes hőmérsékletérzékelőt is, az „EasyKool" szoftver demó verzióját, egy USB kábelt, és egy hálózati adaptert, valamint egy műszerbőröndöt.
         

       

 

                    

               Szállítási kiszerelés             

           

                                testo 570 digitális négyutas szervizcsaptelep 1 db csipeszes csőhőmérséklet érzékelővel, gyári műbizonylattal és elemekkel.             

              

További termékek