A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

NZ 100 mélyhűtőkamra

Leírás

Mélyhűtőkamrák szigetelése

Energiatakarékos a speciális sarokkialakítás a „nút-féderes”, falpanelnál körben falcos
hőhídmentes kapcsolat, a pontosan illeszkedő panel minimalizálja a hőveszteséget
Mind ez további energia megtakarítást eredményez az ipari panelekből készített hűtőkamrákkal szemben. Gyors összeszerelés, későbbiekben bővíthető, szétszedhető, áttelepíthető. Három év teljes körű garancia a kamratestre, mely karbantartástól független.
Bármilyen méretben és formában tudunk hűtőkamrát gyártani. Szigetelés 43 kg/m³ sűrűségű, kemény FCKW mentes poliuretán hab. Mélyhűtőkamrákhoz, mélyhűtött terekhez:100mm K=0,19 W/m2K szendvicspanelt alkalmazunk. Hűtőkamra ajtó lehet nyíló vagy toló, biztonsági zárral szerelve.

Felhasználási terület:

Hűtőkamráinkat széles körben kerül alkalmazásra. A hűtéstechnika területétől az élelmiszer feldolgozáson keresztül számos ipari alkalmazásra van példa:Hűtőkamra, mélyhűtőkamra, sokkolók hűtő, keltető kamra, kelesztő kamra, halott hűtő, szárító kamra, füstölő kamra, hűtőkonténer, nagykonyhai hűtőkamra, látvány hűtőkamra, mezőgazdasági tárolók, borhűtők, éttermi – szállodai hűtőkamrák.

Egy új hűtőkamra létesítése mindig jelentős beruházás egy vállalkozás életében, ezért szükséges néhány előkészítés újonnan építendő hűtőkamrák esetén. A hűtőkamrákra úgy tekintsünk, mint gépekre és berendezésekre. Beltéri telepítésű hűtők esetén szükséges olyan teherviselő síkfelületű aljzat, amelyre a hűtőkamra telepítését meg lehet kezdeni. A folyamatosan képződő cseppvíznek szükséges, hogy elfolyási lehetőség legyen biztosítva. A szükséges elektromos betáp igényt egyeztesse a kivitelezővel, melyet vagy a hűtőkamra telepítési helyén, vagy a hűtő aggregát telepítési helyén szükséges kialakítani. A hűtőberendezéseknek optimális szellőzésre van szüksége. Ezért a telepítési hely megválasztásakor különösen ügyelni kell arra, hogy a kültéri egység – azaz a hűtő aggregát olyan telepítési helyre kerüljön, amely rendelkezik az előírt szellőzéssel. Hűtőkamra készülhet padlós és padló nélküli változatban. A hűtőkamrát érdemes padlóval együtt elkészíttetni. Ajánlott minden esetben padlót is szigetelni vagy padló panelt használni, ami hő technikailag a legjobb megoldás vagy az ajzat beton alatt xps szigetelőt használni. Padlók vastagsága megegyezik az oldalfalakéval, így a hő veszteség minimálisra csökkenthető. A panelpadozatok felső rétege, az úgynevezett koptató vagy járófelület készülhet visa impregnált rétegelt lemez műgyanta bevonattal, csúszásmentes alumínium kivitelben, vagy extra kivitelként megoldható a csúszásmentes teherbíró rozsdamentes acél kivitelben. A kamrákra jellemző: gyors összeszerelés, későbbiekben bővíthető, szétszedhető, áttelepíthető. A megismert igények és az adott hely paraméterei szerint, azok figyelembevételével készül el az Ön kamrája.

További termékek