A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Home testo 405i testo 405i - hődrótos légsebességmérő (okostelefonról működtethető)

45 212 Ft

Nettó ár: 35 600 Ft + ÁFA

Leírás

Termékleírás

   

Nincs több meglepetés: testo Smart Probes okosérzékelő családjába tartozó, okoskészülékről működtethető testo 405i hődrótos légsebességmérő kifejezetten légcsatornákban történő mérésre alkalmas. A műszerrel a légsebesség mellett, hőmérséklet és térfogatáram is mérhető. Használata különösen praktikus ablakok légmentes záródásának vizsgálatakor. A műszer a testo 605i páratartalom és hőmérséklet mérővel együtt használva, hűtő és fűtőkapacitás számítására is alkalmas.

Mérőpont független mérés okoskészülék segítségével

A testo 405i hődrótos légsebességmérő, a professzionális Testo méréstechnika, és az alkalmazás alapú kezelés egyesítésével született meg. A testo Smart App segítségével mérési eredményei bármikor, kényelmesen megtekinthetők okostelefonja/táblagépe kijelzőjén. Nem kell többé időt vesztegetnie azzal, hogy a nehezen hozzáférhető helyeken végzett méréseknél leolvashassa mérési eredményeit. Az alkalmazás segítségével a térfogatáram egyszerűen mérhető: adja meg a légcsatorna méreteit, és az alkalmazás automatikusan kiszámítja a térfogatáramot.

Az alkalmazás más gyakorlati jelentőséggel is bír: a mérési adatokat nemcsak megjeleníti, de értékeli és dokumentálja is. Az alkalmazással az időbeni és a pontonkénti átlagérték számítás is elvégezhető. A mérési adatok csupán egy gombnyomással, táblázatos és grafikonos formában is megjeleníthetők, a mérési jegyzőkönyv pedig e-mail, PDF vagy Excel fájlformátumban továbbítható.

Rendszerkövetelmények:
  •     
  • iOS 11 vagy frissebb verzió
  •    
  • Android 6.0 és frissebb verzió
  •    
  • Bluetooth 4.0
További termékek