Bejelentkezés Regisztráció
Cégünkről
Akciók!
Épületklimatizálás
Kereskedelmi hűtőberendezések
Ipari hűtéstechnika
Hőszivattyúk
Ügyfélszolgálat
ÁSZF
Hírek
Egyéb
ÁSZF
Szállítási feltételek

 

Szállítási határidő

A kiválasztott és megrendelt termékeket a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át. Mivel áruválasztékunk széles és több forrásból származik, egyes termékek beszerzése tovább tarthat, ekkor a szállítás a legnagyobb szállítási határidőhöz igazodik. Amint rendelése szállítható, vagy személyesen átvehető, értesítést küldünk.

 

Szállítási költségek

A szállítási költség a mérettől és súlytól, valamint a megrendelés értékétől függően kerül meghatározásra a megrendelés végelegesítése előtt. 

A házhoz szállítás költségeiről kérjen információt ügyfélszolgálatunkon. A szállítás ill. házhoz szállítás költségei a vevőt terhelik. 

 

Szállítási módok


Postai utánvét:
 

Főként az 5 kg alatti és 50.000 Ft-nál nem értékesebb megrendeléseknél javasoljuk. Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó postai dolgozónak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes csomagolási- és szállítási költséget.

 

A megrendelésre vonatkozó várható postai utánvét díját a megrendelést visszaigazoló egyeztető levelünkben feltüntetjük.

  • Postai úton:

Főként az 5 kg alatti és 50.000 Ft-nál nem értékesebb megrendeléseknél javasoljuk. 

  • Házhoz szállítás:

Főként az értékesebb és sérülékenyebb áruk szállításához javasoljuk, illetve ha már hamarabb használatba szeretné venni az eszközt.

 

A megrendelt termék (ek) házhoz szállítása a ROAD PARCEL Logistics Services Kft. (2360 Gyál, Heltai J. u. 73.) futárszolgálattal történik.

 

A házhozszállítás várható díját a megrendelést visszaigazoló egyeztető levelünkben feltüntetjük.

 

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő (postás/futár) előtt megvizsgálni. Ha sérült a csomag, kérjük, hogy ne vegye át, hanem a kézbesítővel szíveskedjen egy jegyzőkönyvet felvetetni a sérülésről. Erre a jegyzőkönyvre a későbbiekben szüksége lesz a vevőszolgálatunkkal kapcsolatos ügyintézés során.

  • Személyes átvétel:

 Lehetőség van arra is, hogy a megrendelést vevőszolgálatunkon (5661 Újkígyós, Arany J. u. 93.) személyesen vegye át, munkanapokon 08.00-18.00, szombatonként 09.00-13.00 között.

 

Csomagolási költség: a vevőt terheli. A csomag méretétől függ, ezért a visszaigazoló levél tartalmazza majd a pontos csomagolási árat.

 

Vissza