Bejelentkezés Regisztráció
Cégünkről
Akciók!
Épületklimatizálás
Kereskedelmi hűtőberendezések
Ipari hűtéstechnika
Hőszivattyúk
Ügyfélszolgálat
ÁSZF
Jelmagyarázatok
Samsung
 
Kellemes ébredés
Kellemes ébredés Egy innovatív megoldás beépítésével a légkondicionáló szinten tartja a levegő hőmérsékletét, ezáltal pontosan követi az alvás során az optimális hőmérsékletet, ezáltal elősegíti a mély, pihentető alvást és a friss ébredést. 
 
Ezüst bevonatú levegőszűrő
 Ezüst bevonatú levegőszűrő
Az ezüst, fertőtlenítő, antibakteriális hatása megakadályozza, hogy a légkondicionálóból kellemetlen szagok áradjanak. A Samsung ezüstbevonatú szűrői megakadályozzák a baktériumok, vírusok, penészgombák megtelepedését a szűrőkön, ezáltal tisztábbá és egészségesebbé varázsolják a szoba levegőjét.
 
MPI technológia

 MPI

(Micro Plazma Ion) technológia

A világon elsőként bemutatott technológia révén a légkondicionáló aktív hidrogén-és oxigénionokat generál a levegő minőségének optimizálása érdekében, ezáltal a veszélyes részecskék és vírusok ellen is fokozottabb védelmet nyújt. 
 
Katekin szűrő
 Katekin szűrő
A katekin szűrő kémiai reakcióba lép a szag molekulákkal és megköti őket. Hatástalanítja a kellemetlen szagokat és a levegőben levő baktériumokat.
 
Szagtalanító szűrő
 Szagtalanító szűrő
A szagtalanító szénszűrő hatékonyan kivonja a levegőből a cigarettafüstöt és más kellemetlen szagokat.
 
Komfort funkció
 Komfort funkció
A komfort funkció automatikusan kiszámolja a kellemes közérzethez szükséges hőmérsékletet a páratartalom függvényében.
 
Intelligens energiatakarékosság
 Intelligens energiatakarékosság

 

Az intelligens technológia segítségével az Ön készüléke minimálisan szükséges ideig fog működni, ezzel energiamegtakarítást eredményezve.

 
Automatikus üzemmódváltás
 Automatikus üzemmódváltás
 
 
Szűrő telítettség jelző
 Szűrő telítettség jelző
Ez a jelzés automatikusan figyelmezteti Önt, ha a szűrő olyan elkoszolódott állapotban van, hogy annak tisztítása az Ön egészsége és készüléke energiahatékonysága elengedhetetlen.
 
Automata lamella

 Automatikus lamella

(Por mentes nyílások)

A légkondicionáló használaton kívül, automatikusan zárja a bemeneti nyílásait, hogy megelőzze a por beszűrődését. 
 
Vezeték nélküli távvezérlés
 Vezeték nélküli távvezérlés 
 Antibakteriális szűrő Antibakteriális szűrőAz antibakteriális szűrő nemcsak a porszemcséket fogja fel, hanem megakadályozza a baktériumok és penészgombák szaporodását is.
 
Csendes üzemmód
 Csendes üzemmódA csendes üzemmód, 4különböző ventilátorsebesség-fokozat közül választható ki: magas, közepes, alacsony, csendes.
 
DNA filter
 DNA szűrőA forradalmian új filter segítségével a légkondicionáló kizárólag az egészségre ártalmas részecskéket szűri ki a levegőből, más légkondicionálóknál sokkal nagyobb hatékonysággal. 
 
EZ szűrő
 EZ szűrő
Mivel a légszűrők a berendezés felső részén a burkolat megbontása nélkül kivehetők, a karbantartással járó piszok elkerülhető és a légszűrők egyszerűen tisztíthatók.
 
S-inverter
 S-inverterA légkondicionáló magas hatékonyságú inverter technológiája hozzájárul a gyorsabb hűtéshez/fűtéshez, valamint a pontosabban szabályozott hőmérséklethez, és ezzel jelentős energiát takarít meg.
 
UTR Plus
 UTR PlusKiemelten erős kompresszor a kiemelten nehéz igénybevételekhez.
Vissza