Bejelentkezés Regisztráció
Cégünkről
Akciók!
Épületklimatizálás
Kereskedelmi hűtőberendezések
Ipari hűtéstechnika
Hőszivattyúk
Ügyfélszolgálat
ÁSZF
Jelmagyarázatok
Panasonic
 
patrol sensor
PATROL SENSOR
A készülék működés közben és kikapcsolt állapotban egyaránt vizsgálja a levegő minőségét, és por észlelése esetén a légtisztító funkció azonnal megkezdi a szoba levegőjének tisztítását. 
 
e-ion plus
 E-ION PLUS LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER
A levegőben található baktériumokat és penészgombákat a kibocsátott aktív e-ionok körbefogják és semlegesíti, a pozitív töltésű megafilter pedig magához vonzza a port, és így teljesen megtisztítja a szoba levegőjét.
 
mild dry
MILD DRY Olyan finom szabályozás, amely a beállított hőmérséklet fenntartása mellett megakadályozza a levegő páratartalmának gyors csökkenését. (Akár 10%-kal magasabb RH* fenntartására képes, mint a hagyományos  működés. *RH:Relative Humidity, relatív páratartalom.) Bekapcsolt légkondicionáló melletti alváshoz ideális.
 
ion
 AZ IONOK JÓTÉKONY HATÁSA
A főként vízesések és erdők környékére jellemző negatív ionok általában rendkívüli mértékben fokozzák a jó közérzetet. A Panasonic egyetlen gombnyomással az otthonokba szállítja ezt a kellemes élményt. 
 
allergy prevention
 ANTIALLERGÉN SZŰRŐ
A filter semlegesíti az általa befogott allergén anyagokat, sőt három funkció egyesítésével (allergénszűrés, vírusszűrés és baktériumszűrés) tartja tisztán és egészségesen a szoba levegőjét.
 
soft dry
 SOFT DRY ÜZEMMÓD
A Soft Dry üzemmód egy lágy fuvallat segítségével szünteti meg a levegő felesleges nedvességtartalmát, s így a hőmérséklet számottevő változása nélkül hozza létre a kellemesebb közérzetet. 
 
inverter plus
INVERTER PLUS RENDSZER

 

Az Inverter Plus sorozat nagyobb hatékonyságot, komfortot, és alacsonyabb zajszintet biztosít, mint a klasszikus inverteres egységek. Ez a Panasonic csúcskategóriás, környezetbarát sorozata. Olyan, mintha a jövő lépne a mába. Az A+ energiaosztályba tartozó termékek az egyes jellemzők területén több mint 20%-kal jobban teljesítenek, mint az A kategóriájú standard légkondicionálók. Ez 20%-kal kevesebb fogyasztást és ugyanennyivel alacsonyabb villanyszámlát jelent. 

 
super quiet
SZUPERCSENDES ÜZEMMÓD
Legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egységünk az egyik legcsendesebb készülék a piacon, a beltéri egység pedig szinte észlelhetetlen, 23 dB-es zajszinten működik, ami további 3 dB-lel csökkenthető, és így gyakorlatilag a hallhatóság határán üzemel. 
 
heat pump
 AKÁR -15° C-ON IS MŰKÖDŐ HŐSZIVATTYÚ ÜZEMMÓD
Hőszivattyú üzemmódban a légkondicionáló akár -15° C-os kültéri hőmérséklet esetén is üzemképes. 
 
eco ideas

 ÖKO-ÖTLETEK

A Panasonic inverteres légkondicionálók olyan különleges energiatakarékossági teljesítménnyel rendelkeznek, amely az iparág legkiválóbbjai közé emeli őket. Használatuk radikális mértékben csökkenti a villamosenergia fogyasztást és a CO2-gáz kibocsátást, ami környezetbarát működést tesz lehetővé.
 
5 years
 5 ÉV
 Jótállási idő a kompresszorra.
Vissza