Bejelentkezés Regisztráció
Cégünkről
Akciók!
Épületklimatizálás
Kereskedelmi hűtőberendezések
Ipari hűtéstechnika
Hőszivattyúk
Ügyfélszolgálat
ÁSZF
Jelmagyarázatok
LG
  Neo-plazma légtisztító rendzser

 

 

Neo-plazma légtisztító rendszer

 


Az LG Electronics egyedülálló, 7 speciális szűrővel felszerelt, 5 lépcsős légtisztító rendszere tovább tökéletesítette a sterilizáló hatást. Amikor a levegő áthalad a szűrő egyes fokozatain, a rendszer hatásosan szűri ki a finom háztartási port, a penészt, a különféle szagokat, élelmiszer illatot, cigarettafüstöt. Mindemellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat - ezáltal hatékonyan sterilizál. 
 A háromszoros szűrő...

 

 Háromszoros levegőszűrő

 

 

 

A háromszoros szűrő különféle szervesanyag tartalmú szűrőbetéteket tartalmaz, melyek megakadályozzák a rossz közérzet kialakulását, valamint a szem- illetve nyakfájás kialakulását. Van közöttük formaldehidet lekötő szűrő is (a formaldehid felelős az ún. "új ház" szindrómáért, de okozhat bőrgyulladást, hányingert és tüdőgyulladást is). Végül olyan szűrőbetétet is tartalmaz, amely a közönséges szagokat köti meg, melyek a migrén és a krónikus fejfájás okozói lehetnek.

Automatikus tisztításAutomatikus tisztítás

 

A légkondicionálók "szagának" fő oka a hőcserélőn megtelepedő penész. Ha a készüléket hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén. Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületét, megakadályozva ezzel a penész megtelepedését. 

 Jet CoolJet Cool


A Jet Cool™ funkció gyors lehűlést tesz lehetővé. Ebben az üzemmódban egy hűvös, erős légáramot fúj a gép maximum 30 percig, illetve amíg a szoba hőmérséklete a 18 °C-ot el nem éri. 

 4 irányú légterelés4-irányú légterelés

 

A készülék négy irányban (függőlegesen és vízszintesen is) automatikusan oszlatja el a légáramot, így hatásosan csökkenti a hideg és meleg zónákat a légkondicionált térben, ezáltal egyenletesebb hőmérsékletet biztosít a szobában.

 3-dimenziós légáram3-dimenziós légáramA formatervezett készülék a 3-dimenziós légáramlás új koncepcióját kínálja. Egyenletes és gyors hűtést biztosít mind szemből, mind oldalról - tökéletes hőmérséklet-elosztást teremtve a klimatizált térben.
 Függőleges irányú automatikus légterelésFüggőleges irányú automatikus légterelésA legjobb LG légkondicionáló automatikusan oszlatja el a légáramot függőleges irányban. Ezáltal hatásosan csökkenti a hideg és meleg zónákat, így a szobában egyenletesebb hőmérsékletet biztosít. 
 Rendkívül alacsony zajszintRendkívül alacsony zajszintBizonyos inverteres LG légkondicionáló modellek esetében (pl. C09AWR)  a beltéri egység zajszintje 'Alvás' üzemmódban mindössze 20 db(A), ami tökéletes nyugalmat biztosít Önnek. Emellett a kültéri egységeknek jelentősen csökkentettük a zaj- és rezgésszintjét a csendes ventilátornak és motornak, valamint az innovatív zajcsökkentő mechanizmusnak köszönhetően. 
 Automatikus üzemmódváltásAutomatikus üzemmódváltásA hűtés/fűtés üzemmód a kívánt hőmérsékletnek megfelelően automatikusan váltakozik.
 Egészséges párátlanítás Egészséges párátlanításAz LG oldalfali légkondicionálói rendelkeznek a 'Párátlanítás' üzemmóddal, amely túlhűtés nélkül vonja ki a helyiség kellemetlen közérzetet okozó nedvességtartalmát.
 Melegindítás funkcióMelegindítás funkcióFűtési üzemmódban addig nem indul el a beltéri  egység, amíg a hőcserélő hőmérséklete el nem éri a 28 °C-ot. Ha ezt elérte, utána 1 percig alacsony fordulaton üzemel a beltéri egység ventilátora, majd beáll a kívánt értékre. 
 Korrózióálló Gold Fin hőcserélőKorrózióálló Gold Fin hőcserélőAz LG hőcserélők felülete korrózióálló, aranyszínű bevonattal ellátott alumínium. Ez biztosítja, hogy a felület mindig korróziómentes és újszerű maradjon. 
 Automatikus újraindulásAutomatikus újraindulásHirtelen áramkimaradás esetén, miután az áram visszajön, a berendezés automatikusan  az előzetesen beállított paraméterekkel üzemel tovább.
 Alvás üzemmódAlvás üzemmódEgyetlen gombnyomással beállítható, hogy a légkondicionáló berendezés csendes, nyugodt alvást biztosítson a ventilátor fordulatszámának csökkentésével, illetve az optimális hőmérséklet megválasztásával.
 24-órás Ki/Be kapcsolás időzítés24-órás Ki/Be kapcsolás időzítés 
Vezeték nélküli távirányító

Vezeték nélküli távirányító
 
 Gazdaságos működés az 'Eco Eye' funkcióvalGazdaságos működés az 'Eco Eye' funkcióvalA MAESTRO modell rendelkezik az ún. 'Eco Eye' funkcióval, mely energiát takarít meg azáltal, hogy érzékeli az emberi mozgást. 
 Optimalizált légáram hűtés és fűtés eseténOptimalizált légáram hűtés és fűtés eseténAz optimalizált légterelésnek köszönhetően a MAESTRO modell hűtő üzemben a levegőt vízszintesen messzire fújja, így elkerülhető a hideg-huzat hatás. Fűtésnél a levegőt lefelé irányítja, hogy a helyiséget lentről felfelé haladva melegítse, s ezáltal egyenletesen oszlassa el a meleget a helyiségben. 
 Allergia-mentesítő szűrőAllergia-mentesítő szűrőA MAESTRO modell allergia-mentesítő szűrője olyan enzimeket tartalmaz, melyek elpusztítják az allergéneket, valamint a szerves, ill. szervetlen káros anyagokat. Amikor a levegő áthalad a szűrőn, az allergének megtapadnak annak felületén, melynek proteinjei végül deaktiválják azokat.
 Optimalizált levegő páratartalomOptimalizált levegő páratartalomA MAESTRO modell nemcsak a kellemes hőmérsékletet biztosítja, hanem a levegő optimális páratartalmát is. Míg a légkondicionálók többsége működés közben kivonja a levegő nedvességtartalmát, addig a MAESTRO modell úgy éri el a kívánt hőmérsékletet, hogy közben megteremti a helyiség optimális páratartalmát is. Ez a funkció különösen azoknak ajánlott, akik különböző légúti problémákkal küszködnek, illetve száraz bőrrel rendelkeznek. 
 Gyors és egyszerű szerelésGyors és egyszerű szerelés 
 InverterDC Inverter technológiaBizonyára Ön is hallott már a forradalmi inverter technológiáról. Az LG inverteres légkondicionálók innovatív működésük révén az energiahatékonyság csúcsát jelentik. Az állandó fordulatszámú kompresszoros megoldással szemben az LG inverteres rendszere változtatható fordulatszámú kompresszort alkalmaz, amely révén a készülék hűtő- ill. fűtőteljesítménye a kondicionált belsőtér igényei szerint változtatható. Ez a megoldás gazdaságosabbá és hatékonyabbá teszi azLG készülék működését, kisebb zajt kelt, mint a hagyományos kompresszor, így a szakterület legjobb megoldását jelenti.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Vissza