Bejelentkezés Regisztráció
Cégünkről
Akciók!
Épületklimatizálás
Kereskedelmi hűtőberendezések
Ipari hűtéstechnika
Hőszivattyúk
Ügyfélszolgálat
ÁSZF
Jelmagyarázatok
Samsung
 
Kellemes ébredés
Kellemes ébredés Egy innovatív megoldás beépítésével a légkondicionáló szinten tartja a levegő hőmérsékletét, ezáltal pontosan követi az alvás során az optimális hőmérsékletet, ezáltal elősegíti a mély, pihentető alvást és a friss ébredést. 
 
Ezüst bevonatú levegőszűrő
 Ezüst bevonatú levegőszűrő
Az ezüst, fertőtlenítő, antibakteriális hatása megakadályozza, hogy a légkondicionálóból kellemetlen szagok áradjanak. A Samsung ezüstbevonatú szűrői megakadályozzák a baktériumok, vírusok, penészgombák megtelepedését a szűrőkön, ezáltal tisztábbá és egészségesebbé varázsolják a szoba levegőjét.
 
MPI technológia

 MPI  tovább »

LG
  Neo-plazma légtisztító rendzser

  tovább »

Panasonic
 
patrol sensor
PATROL SENSOR
A készülék működés közben és kikapcsolt állapotban egyaránt vizsgálja a levegő minőségét, és por észlelése esetén a légtisztító funkció azonnal megkezdi a szoba levegőjének tisztítását. 
 
e-ion plus
 E-ION PLUS LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER
A levegőben található baktériumokat és penészgombákat a kibocsátott aktív e-ionok körbefogják és semlegesíti, a pozitív töltésű megafilter pedig magához vonzza a port, és így teljesen megtisztítja a szoba levegőjét.
 
mild dry
MILD DRY Olyan finom szabályozás, amely a beállított hőmérséklet fenntartása mellett megakadályozza a levegő páratartalmának gyors csökkenését. (Akár 10%-kal magasabb RH* fenntartására képes, mint a hagyományos  működés. *RH:Relative Humidity, relatív páratartalom.) Bekapcsolt légkondicionáló melletti alváshoz ideális.
 
ion
 AZ IONOK JÓTÉKONY HATÁSA
A főként vízesések és erdők környékére jellemző negatív ionok általában rendkívüli mértékben fokozzák a jó közérzetet. A Panasonic egyetlen gombnyomással az otthonokba szállítja ezt a kellemes élményt. 
 
allergy prevention
 ANTIALLERGÉN SZŰRŐ
A filter semlegesíti az általa befogott allergén anyagokat, sőt három funkció egyesítésével (allergénszűrés, vírusszűrés és baktériumszűrés) tartja tisztán és egészségesen a szoba levegőjét.
 
soft dry
 SOFT DRY ÜZEMMÓD
A Soft Dry üzemmód egy lágy fuvallat segítségével szünteti meg a levegő felesleges nedvességtartalmát, s így a hőmérséklet számottevő változása nélkül hozza létre a kellemesebb közérzetet. 
 
inverter plus
INVERTER PLUS RENDSZER

  tovább »