Bejelentkezés Regisztráció
Cégünkről
Akciók!
Épületklimatizálás
Kereskedelmi hűtőberendezések
Ipari hűtéstechnika
Hőszivattyúk
Ügyfélszolgálat
ÁSZF
Jelmagyarázatok
GOP-2.2.3-08-2008-0068 Elektronikus kereskedelmi rendszer

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

Projekt neve: GOP-2.2.3-08-2008-0068 "E-kereskedelem és egyéb e-szolgáltatások támogatása" a Bakonyi Hűtő- és Klímatechnika  Kft. - nél.

 

A pályázati projekt célja egy átfogó, a jelenlegi legfejlettebb megoldásokat tartalmazó, komplett elektronikus kereskedelmi rendszer kifejlesztése a Bakonyi Hűtő- és Klímatechnika Kft. számára.

 

A Bakonyi Hűtő- és Klímatechnika Kft. feltette a kérdést a honlap látogatóinak, hogy milyen fejlesztéseket tartanának kívánatosnak, és a válaszokból egyértelműen kitűnt, hogy egy rugalmasan és gyorsan működő elektronikus kereskedelmi rendszer megkönnyítené a vásárlást a megrendelők számára. A társaságnak is plusz bevételt jelentene, hogy kevesebb költséggel tudná termékeit eladni, a szállítást megszervezni.

 

Az ügyfelekkel való interneten keresztüli kapcsolattartás, szorosabb és folyamatosabb kommunikációt tesz lehetővé, a társaság termékeinek teljesítményéről naprakészebb és átfogó módon szolgáltathat információt, miközben a vevők kiszolgálása és tájékoztatása gyorsabbá és egyszerűbbé válik.

 

A projekt keretében a Bakonyi Hűtő- és Klímatechnika Kft. honlapjának átalakításával egy időben egy a meglévő integrált rendszerhez kapcsolódó teljes elektronikus kereskedelmi rendszer kialakítása is megtörtént.

 

A honlaphoz kapcsolódva létrejött egy online bolt, mely védett kommunikációt teremt az üzleti partnereink részére. Kezeli az árajánlatokat, megrendeléseket és szerződéseket, a szállítást, az átadás utáni ügyfélkezelést valamint az elektronikus beszerzés segítségével az áruk megrendelését és érkeztetését.

 

Olyan speciális alkalmazások integrációjára is sor kerül, mint a mobil eszközök támogatása, az elektronikus szállításkövetés, a fogyatékkal élők számára kialakított felhasználói felületek, más üzleti rendszerekhez való kapcsolódás lehetősége vagy a marketing folyamatkezelés, melyek a mai követelmények legfejlettebb informatikai megoldásait képviselik.

 

Az e-banking rendszer bevezetése készpénz- és időtakarékos megoldást nyújt, ami manapság fontos kényelmi szempontot jelent az értékesítésben, valamint az SMS-küldő rendszeren keresztül a biztonságot is garantálja.

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Bakonyi Hűtő- és Klímatechnika Kft.

5661 Újkígyós, Arany J. u. 93.

 

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

Budapest 1139 Váci út 83.,

Center Point 2. irodaház;

Tel. +36 40/200-617

 

www.magzrt.hu

Vissza