Bejelentkezés Regisztráció
Cégünkről
Akciók!
Épületklimatizálás
Kereskedelmi hűtőberendezések
Ipari hűtéstechnika
Hőszivattyúk
Ügyfélszolgálat
ÁSZF
Hírek
Egyéb
ÁSZF
Bankártyás fizetés menete

Bankkártyával történő fizetés

 

Az online vásárlás során a "Rendelés lezárása" pontnál, a "Fizetési mód" legördülő menüjében van lehetőség a bankkártyás fizetés kiválasztására. Bankkártyás fizetés kiválasztása után, ellenőrizzük le, hogy  adataink rendben vannak-e. Miután meggyőződtünk az adatok helyességéről, válasszuk a "Banki fizetés" gombot. A gomb kiválasztása révén a Banki oldal következik, amelyet titkosított kapcsolaton keresztül érhetünk el, adataink és bankszámlánk védelme érdekében. Ezen részben meg kell adnunk bankkártyánk számát, lejárati idejét és CVV kódját. A CVV kód a bankkártya hátoldalán található, 3 jegyű azonosító szám. Ezen banki oldalon tájékoztatást kaphatunk az elfogadható bankkártyák típusáról. Adataink megadása után a "Fizetem" gombra kattintva érvényesíthetjük a tranzakciót. A gomb lenyomása után visszalépésre nincs lehetőség! Ha időközben mégsem szeretnénk a tranzakciót végrehajtani, akkor a "Mégsem" gombra kattintva kiléphetünk a tranzakcióból. Amennyiben ezen a felületen az e-mail cím  mezőt kitöltjük, a Bank e-mail-ben értesít a sikeres és sikertelen tranzakcióról, és annak részleteiről, egyaránt.

 

A megrendelés létrejöttével a Bakonyiklíma Kft. kötelezettséget vállal az abban foglalt áru beszerzésére és a Vásárlónak történő átadására. A megrendelés elfogadásával pedig a Vásárló kötelező erővel nyilatkozza, hogy az árut, az abban foglalt feltételekkel és tulajdonságokkal meg kívánja vásárolni, és az Általános Szerződési Feltételek tartalmát ismeri és elfogadja.

 

A Vásárlónak az áru leszállítása előtt joga van elállni a szerződéstől, köteles azonban a Szállító költségeit megfizetni, amely a megrendelés értékének 20%-a. A Szállító köteles visszafizetni a lemondott megrendelés végösszegének 80%-át.

 

Bár minden ésszerű és elvárható intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy a Vásárlói megrendelés előtt a tájékoztatás szakmai és tartalmi hibáktól mentes legyen, ezek előfordulása mégsem zárható ki teljes biztonsággal. Az ezekből fakadó esetleges tévedésekért a Szállítóval szemben semmilyen kártérítési vagy kompenzációs igény nem érvényesíthető.

 

Ha a leszállított termékkel kapcsolatban minőségi kifogások merülnek fel, vagy ha a megrendelés alapjául szolgáló mintadarab nem azonos a leszállított termékkel, a Szállító köteles a terméket visszavenni és a cserét a lehető leggyorsabban elvégezni.

 

Minden termék teljes gyártói garanciával rendelkezik, az egyes gyártók által kiadott feltételek szerint. Garanciális igény a Szállítónál jelenthető be, amelyet az késedelem nélkül továbbít az érintett gyártónak. Az igény elbírálása az egyes gyártók hatásköre, az átfutási idő a gyártók gyakorlatától függően változik. A garancia a vásárlást igazoló dokumentummal érvényesíthető.

 

Az ÁSZF által nem szabályozott kérdésekben az adott területre vonatkozó érvényes magyar jogszabályok rendelkezései alkalmazandók.


Amennyiben, nem sikerült kérdéseire választ kapni, úgy kérem keressen minket a következő e-mail címen: hutotech@t-email.hu

Vissza