Bejelentkezés Regisztráció
Cégünkről
Akciók!
Épületklimatizálás
Kereskedelmi hűtőberendezések
Ipari hűtéstechnika
Hőszivattyúk
Ügyfélszolgálat
ÁSZF
Hírek
Egyéb
ÁSZF
Általános Szerződési Feltételek

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

 • A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
 • A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.
 • Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

 

Egyéb feltételek

 • A Bakonyiklima Online ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.
 • Külön rendelkezés hiányában a Bakonyiklima Online a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól.
 • Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

 

Rendelés leadása - Online szerződéskötés

 • A Bakonyiklima  Online ezúton tájékoztatja, hogy a leadott rendeléseket külön azonosítószámon rögzíti rendszerében. A későbbiekben a rendelés leadása visszakereshető, és a rendelés leadásának ténye bizonyítható.
 • Online szerződést (megrendelést) kizárólag magyar nyelven áll módunkban elfogadni.

 

Adatbeviteli hibák javítása

 • A regisztráció során megadott adatait az "adataim" fül alatt bármikor meg tudja változtatni. A rendelés leadása során is van lehetőség a regisztráció során már megadott adatok megváltoztatására, mielőtt a rendelés leadása megtörténik.

 

Adatok védelme, adatkezelés

 • A Vásárló a regisztrációval kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szállító a Vásárló által megadott személyes és egyéb adatokat a regisztráció időtartama alatt, a vásárlás lebonyolítása céljából kezelje és feldolgozza.

 • A Vásárló tudomásul veszi, hogy a honlap látogatása során a Szállító rögzíti a felhasználók IP címét, a látogatás időpontját és a megtekintett oldal címét is, amelyhez a Vásárló a regisztrációval kifejezetten hozzájárul.

 • A Szállító a Vásárló által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli, ezeket harmadik félnek nem adja ki. Adatkezelésünk megfelel a jelenleg hatályban lévő magyar adatvédelmi jogszabályoknak.

 • Az azonosításra alkalmas személyes és egyéb adatok törlése a webáruház honlapján a jelen szerződés hatályosságától függetlenül közvetlenül kérhető. 


A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

 

Amennyiben a termék házhoz szállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg:

 

A Vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. A Bakonyi Hűtő- és Klímatechnika Kft. kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia. Kollégáink gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfelünk ilyen irányú igényét ügyfélszolgálatunkon jelezheti, vagy az hutotech@t-email.hu e-mail címen kérhet felvilágosítást, illetve segítséget. Ennek elmulasztása esetén nem áll módunkban a csomagot átvenni. Kérjük mindenképpen vegye fel kollegáinkkal a kapcsolatot, a visszaszállítás lebonyolítása érdekében.

 
Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Bakonyi Hűtő- és Klímatechnika Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.
Vissza